Programma

Iceman Wim Hof: 'Wij leven niet meer zoals de natuur ons heeft meegegeven'

  1. Nieuwschevron right
  2. Iceman Wim Hof: 'Wij leven niet meer zoals de natuur ons heeft meegegeven'

In de nieuwe aflevering van Op z'n Kop! is Iceman Wim Hof te gast. In gesprek met Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen geeft hij zijn visie op de coronacrisis.

Deze week in de PowNed-podcast Op z'n Kop! met Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen is The Iceman Wim Hof te gast. Hadden wij als Nederland niet zijn boodschap moeten verkondigen, dat je eigen immuunsysteem je door de coronacrisis heen kan slepen? Wat is de oorzaak achter chronische ziektes waar zoveel mensen last van hebben en hoe leef je gezond zoals de natuur het bedoeld heeft? Hof geeft zijn visie op deze vraagstukken.

Samen praten zij over ademhalingsoefeningen, de invloed van een gezond immuunsysteem op ziektes, het verdienmodel van de farmacie en verzekeringsmaatschappijen, de kracht van de eigen wil en waarom aanpassing aan kou goed is.

Beluister aflevering 29 van Op z'n Kop! hieronder:

#29 - OP Z'N KOP! Met The Iceman Wim Hof - Op z’n Kop!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto: PowNed

Ster advertentie
Ster advertentie