Programma

Wie presenteert straks mee met Evelien of Marisa?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie presenteert straks mee met Evelien of Marisa?

Ken jij iemand die altijd al een radioprogramma heeft willen presenteren? Steun het KWF en hij / zij schuift als co-host aan bij Evelien de Bruijn of Marisa Heutink.

Sinds januari kun je aan de start van elke nieuwe dag luisteren naar 't Wordt Nu Laat, het nachtprogramma van Marisa Heutink en Evelien de Bruijn. Van zondag- tot en met donderdagnacht luidden de dames tussen 0.00 en 2.00 uur de nieuwe dag in met een spraakmakende en interessante gast.

Presenteer mee!

Voor iedere aspirerende dj of presentator is het natuurlijk hartstikke leuk om daar eens bij te zijn. Wij geven je niet alleen de kans om een uitzending van 't Wordt Nu Laat bij te wonen, maar je mag ook mee presenteren! Wil je iemand de kans geven een nacht aan te schuiven bij Evelien of Marisa, laat ons dan weten wat je ervoor over hebt.

Wie mag van jou straks meepresenteren met Evelien of Marisa? En waarom? Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie