Programma

Kijktip: 3DOC Amy

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip: 3DOC Amy

Vanavond zendt de NTR de documentaire Amy uit op NPO 3. Amy Winehouse overleed op 23 juli 2011 aan de gevolgen van alcoholvergiftiging. Deze documentaire toont de mens achter de muziek.

Club van 27

De stem van Amy Winehouse is geliefd bij veel fans en artiesten. Helaas overleed de legendarische zangeres op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van alcoholvergiftiging. Documentairemaker Asif Kapadia maakte een documentaire over het roerige leven van de zangeres die nu toebehoord tot 'de Club van 27'.

Rauw en eerlijk

Amy maakte met haar unieke stemgeluid veel bijzondere nummers en scoorde talloze hits waaronder 'Valerie', 'Back To Black', 'You Know I'm No Good' en natuurlijk 'Rehab'. In de documentaire Amy wordt de vrouw achter de muziek getoond. Hoe ging Amy om met het plotselinge wereldwijde succes in combinatie met haar losbandige levensstijl?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO 3

De documentaire over Amy Winehouse is bekroond met een Oscar, Bafta en een Grammy. In Nederland beleefde de film het beste openingsweekend ooit voor een buitenlandse documentaire in de bioscoop. Vanavond zendt de NTR de documentaire uit op NPO 3 om 21.20 uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie