Programma

FRIDAY speelt gloednieuwe single live in Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. FRIDAY speelt gloednieuwe single live in Jan-Willem Start Op

Ook op dinsdagochtend was het een beetje vrijdag in Jan-Willem Start Op. De band FRIDAY stond op de bühne. Met een beetje feeststemming én hun gloednieuwe single All My Life.

Hoewel FRIDAY een relatief nieuwe band is, werd de fundering tien jaar geleden al gelegd op het conservatorium in Amsterdam. Zanger Koen Brouwer en gitarist Quinten Huigen leerden elkaar daar in 2012 kennen. Hun vriendschap leidde tot een coverband, een eigen productiehuis en nu ook tot FRIDAY. Hiermee maken ze een langgekoesterde wens om zelf muziek uit te brengen waar. Dat vergaat ze tot nu toe erg goed, zo scoorden ze vorig jaar met hun debuutsingle 21 meteen al een TopSong.

All My Life

Hun nieuwe single All My Life gaat over de kleine allesbepalende momenten in het leven. Een keuze of ontmoeting die bepalend is voor de rest je leven. "Op zulke momenten weet je wel wat je voelt", legt de band uit. "De angst om je met iemand te verbinden of met jezelf. En wat daar allemaal uit voort komt. Maar dat is ook allemaal heel mooi."

FRIDAY te gast in Songlines Podcast

Onlangs waren de mannen van FRIDAY te gast in een aflevering van Songlines Podcast. Muziek, vrijheid en vriendschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor Koen en Quinten! Luister hieronder naar de aflevering:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie