Programma

DI-RECT treedt op tijdens het NPO Radio 2 Koningsdagfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT treedt op tijdens het NPO Radio 2 Koningsdagfestival

Op maandag 27 april vindt het NPO Radio 2 Koningsdagfestival plaats. Bart belt met de Bas, gitarist van DI-RECT, over het goede nieuws dat DI-RECT op het festival speelt.

Al 20 jaar lang vliegt DI-RECT van hot naar her om overal en nergens op te treden op Koningsdag. Dat is op dit moment natuurlijk niet mogelijk, maar dat houdt ze niet tegen om tóch op te treden. DI-RECT staat namelijk op het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Eerder maakte Bart al bekend dat Suzan & Freek ook een liveconcert zullen geven op het festival aanstaande maandag.

Live vanuit de supermarkt

Bart stond op het punt met Bas te bellen, maar die was dat eventjes vergeten. "Ik sta inmiddels in de Albert Heijn in Den Haag", zegt Bas. Dat mag de pret niet drukken, maar het zorgt wel voor hilarische beelden. Kijk en luister mee naar het gesprek waarin Bas onder andere vertelt over de studio onder zijn huis, waar DI-RECT al eerder thuissessies opnam.

ONLINE FESTIVAL

Kun je niet wachten tot het NPO Radio 2 Koningsdagfestival plaatsvindt? Kijk dan de optredens van NPO Radio 2's Eerste Online Festival Terug. Deze beelden vind je via deze link.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie