Programma

Bonnie Tyler zingt tijdens zonsverduistering

  1. Nieuwschevron right
  2. Bonnie Tyler zingt tijdens zonsverduistering

Een volledige zonsverduistering komt zelden voor, dus een perfect moment voor Bonnie Tyler om haar powerballad 'Total Eclipse Of The Heart' te zingen.

Astrologische gebeurtenis

Maandag was er een zonsverduistering zichtbaar in grote delen van de Verenigde Staten, een evenement dat door de voltallige nationale pers verslagen werd. Een artiest die in verband met deze astrologische gebeurtenis bij verschillende media te gast was, waaronder nieuwszender CNN, was Bonnie Tyler. Zij was namelijk ingehuurd om samen met de popband DNCE (van de hit 'Cake By The Ocean') haar grote hit 'Total Eclipse Of The Heart' te zingen op een cruiseschip.

Hieronder een fragment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op nummer 1

De aandacht voor de zonsverduistering legt Bonnie Tyler geen windeieren, want haar hit uit 1983 schoot meteen naar de eerste plek van de iTunes-lijst in de VS en ook de streams op Spotify gingen fors omhoog. Volgens zanger en acteur Meat Loaf schreef Jim Steinman het nummer eigenlijk voor zijn album Midnight At The Lost And Found, maar Tyler beweert dat hij gewoon jaloers is. Steinman schreef ook de liedjes voor Meat Loafs album Bat Out Of Hell. Twee leden van Bruce Springsteens E Street Band zijn op de hit te horen.

Bekijk hier het volledige nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie