Programma

Laurentien: "Slow Down slogan van het jaar"

  1. Nieuwschevron right
  2. Laurentien: "Slow Down slogan van het jaar"

Wouter van der Goes belde met prinses Laurentien over haar nieuwe boek. De boodschap van het verhaal komt goed overeen met het nummer 'Slow Down' van Douwe Bob vertelt ze in Wout2day.

Kinderboek voor volwassenen

Het nieuwe kinderboek van prinses Laurentien is speciaal geschreven voor volwassenen, vertelt ze in Wout2day. "Ik denk dat we allemaal worstelen met dilemma's. Hoe zorgen we dat we rust bewaren?" Het nummer 'Slow Down' van Douwe Bob heeft volgens de prinses diezelfde boodschap in zich. "Het gaat over het vermogen en de noodzaak om rust te bewaren, want anders maken we niet de goede beslissingen."

Quote

Douwe Bob's 'Slow Down' is misschien wel de slogan van het jaar!

Prinses Laurentien

Luister naar je kinderen

Voor het boek heeft de prinses veel advies gevraagd aan haar kinderen. "Rust zit in je hoofd en dat is wat de kinderen ons leren." In het boek Nog lang en gelukkig dat ze samen met Jeroen Smit schreef, worden dilemma's van belangrijke bazen van grote bedrijven, maar ook politici voorgelegd aan kinderen. We moeten vaker leren denken als een kind. "Ze kijken iedere keer op een andere manier naar de wereld."

Moedig van Douwe

Douwe Bob vertolkt die boodschap eigenlijk ook. "Ik vind het moedig dat hij 5 of 10 seconden stil is en dus rust neemt. Het meest interessante is dat het de hele wereld overgaat." Douwe Bob straalt daarmee een moedig karakter uit op het internationale podium. "Ik zeg Douwe Bob's 'Slow Down' is misschien wel de slogan van het jaar!"

Luister hier het hele gesprek met prinses Laurentien:

Wout2day
Ma t/m vr 16.00 - 18.00 uur
DJ: Wouter van der Goes

Ster advertentie
Ster advertentie