Programma

Dit is de line-up van het NPO Radio 2 Koningsdagfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de line-up van het NPO Radio 2 Koningsdagfestival

De line-up van het NPO Radio 2 Koningsdagfestival is compleet! Op 27 april hoor je tussen 11:30 en 22:30 uur Nederlandse artiesten waaronder DI-RECT en Krezip live vanuit hun huis.

Aankomende maandag vindt op 27 april het eerste NPO Radio 2 Koningsdagfestival plaats. Bart belt in de aanloop naar het festival iedere ochtend met één van de artiesten die het affiche siert. Vanochtend had Bart de eer om de laatste naam voor de line-up bekend te maken. Hij belde dan ook met niemand minder dan Joe Buck!

Luister hieronder het hele gesprek terug.

Ook Joe Buck speelt op het Koningsdagfestival

De complete line-up

Maar naast DI-RECT, Krezip en Joe Buck spelen ook Suzan & Freek, FRIDAY, The Kik, Michelle David & The Gospel Sessions tijdens het festival. Check hieronder het blokkenschema om er zeker van te zijn dat je geen van de optredens mist.

Zo volg je het NPO Radio 2 Koningsdagfestival

De afsluiting van De Grote Bonanza is op Koningsdag, maandag 27 april. NPO Radio 2 staat de hele dag volledig in het teken van muziek van eigen bodem. De liveoptredens van de Nederlandse artiesten tijdens het Koningsdagfestival volg je dan ook gewoon live op zender, of via de livestream op de website.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie