Programma

Deze artiesten kun je gratis zien

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten kun je gratis zien

Billy Ocean, Jett Rebel, Waylon, Marco Borsato en K's Choice. Een kleine greep uit grote namen die deze zomer gratis optreden in Nederland. Roodshow Late Night vertelt waar je ze kunt zien.

Parkpop, 26 juni

Zit je deze zomer krap bij kas? Geen nood want Roodshow Late Night tipt drie gratis festivals waar je grote namen kunt vinden. Misschien sta je deze zomer vooraan bij Billy Ocean op Parkpop, Den Haag. Rodney Lont van Parkpop vertelt dat Billy Ocean weer op tour is, "en hij is nog steeds loepzuiver!" Andere grote namen op Parkpop zijn onder meer Jett Rebel, Typhoon en K's Choice.

Westerpop, 15 + 16 juli

Minder groot dan Parkpop, maar net zo goed is het Delftse Westerpop. In totaal zijn er 21 acts geprogrammeerd, bevestigt René Steijger. "Het is een uit de kluiten gegroeid buurtfeestje." Op 15 juli staat veel lokaal talent op het podium. Op de tweede dag staan Waylon, Smokie Joe & The Kid en Novastar op de bühne.

Appelpop, 9 + 10 september

Voor veel festivalgangers is Appelpop in Tiel de afsluiter van het festivalseizoen. Dit jaar viert het festival zijn 25ste editie en daar pakt de organisatie goed voor uit. Op 3 juli is de officiële perspresentatie en wordt de volledige line-up bekend gemaakt. Wie al wel zijn bevestigd zijn Lucas Hamming, De Staat, Alex Vargas en Marco Borsato.

Benieuwd wie er nog meer optreden? Bekijk hier het fragment terug:

​Foto: Bullet-Ray

Roodshow Late Night
Ma t/m do 22.00 - 00.00 uur
DJ: Jan-Willem Roodbeen

Ster advertentie
Ster advertentie