Programma

Nona pakt haar eerste TopSong met 'Preaching To The Choir'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nona pakt haar eerste TopSong met 'Preaching To The Choir'

De Brabantse Nona is talloze keren langsgekomen bij NPO Radio 2. Van vijf keer de ochtendshow tot Het Festival Van Het Gebroken Hart. Het enige wat nog miste was een TopSong op haar naam, tot nu!

Haar 'nieuwe' single 'Preaching To The Choir' is aankomende week TopSong. Nieuwe tussen haakjes, want het nummer is eigenlijk helemaal niet zo nieuw. Ze bracht het al uit op haar album Nona welke in 2019 uitkwam. Toch is het nummer wel nieuw als single. In Jan-Willem Start Op! vertelt ze waarom het nummer zo laat is uitgebracht als single: "Door corona is het natuurlijk allemaal uitgesteld, dus daardoor is het nummer in het verlengde van mijn eerste plaat de nieuwe single geworden. Ik ben er nog steeds heel trots op."

Met haar magische stem bezweert ze op 'Preaching To The Choir' elke pijnlijke herinnering. Je hoort het nummer aankomende week extra vaak op NPO Radio 2 als TopSong.

Live bij Jan-Willem Start Op!

Deze week speelde ze het nummer live bij Jan-Willem Start Op!, maar dat hij een dag later tot TopSong zou worden benoemd, had ze toen vast nog niet zien aankomen. Kijk hieronder haar liveoptreden terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik heb gewoon kippenvel'

In Aan De Slag! mag Bart haar het goede nieuws vertellen! "Nee! Oh my god. Dat is gewoon de eerste keer! Ik ben focking blij. Ik heb gewoon kippenvel. Ik ben super trots", aldus een zeer enthousiaste Nona.

Luister hieronder het fragment terug:

Een dolenthousiaste Nona aan de lijn: Preaching To The Choir is NPO Radio 2 TopSong

Foto omslag: instagram Nona

Ster advertentie
Ster advertentie