Programma

Glen Faria pakt nu zelf het podium met TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Glen Faria pakt nu zelf het podium met TopSong

Na vijf jaren zonder release is songwriter Glen Faria terug met de single 'Hoe Weet Je Dat'. De schrijver van hits als 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet Het' ziet zijn nieuwe nummer gelijk TopSong worden!

Glen Faria heeft de afgelopen jaren bepaald niet stilgezeten. De songwriter uit Amsterdam scoorde sinds 2018 twee grote hits, maar lang niet iedereen zal weten dat de nummers uit zijn pen komen. Glen schreef namelijk 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet Het', de nummers waarmee Davina Michelle en Tino Martin hun grote doorbraak beleefden na hun deelname aan tv-programma Beste Zangers.

Het Vergeten Kind

Glen Faria bracht de tracks 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet Het' in eerste instantie zelf uit. En ook nu pakt hij weer zelf het podium. Zijn single 'Hoe Weet Je Dat' is een autobiografisch nummer en thema-song voor Stichting Het Vergeten Kind. '"Hoe Weet Je Dat’ gaat over een jonge strijder die zich stoer voordoet, terwijl er van binnen hele andere dingen spelen”, vertelde Glen eerder deze week aan Wouter van der Goes. "Het lied gaat over mij in mijn twintiger jaren. Als jonge strijder, die zich groot probeert te houden."

Bart Arens mocht Glen vandaag overvallen met het goede nieuws. En dan blijft het niet bij een gesprek over koetjes en kalfjes...

Glen Faria door Bart verrast met de NPO Radio 2 TopSong voor ’Hoe Weet Je Dat’

Bekijk de bijzondere videoclip voor 'Hoe Weet Je Dat':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie