Programma

Luisteraar Anneke vertelt over haar liefdesverhaal uit 1999

  1. Nieuwschevron right
  2. Luisteraar Anneke vertelt over haar liefdesverhaal uit 1999

In Het Top 40 Hitdossier op NPO Radio 2 vertelde luisteraar Anneke een bijzonder liefdesverhaal.

De afgelopen weken is van maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur het Top 40 Hitdossier te horen. Iedere dag staat een andere lijst centraal. Hierin worden de grootste hits uit dat jaar behandeld. En het leuke is, deze oude lijsten maken veel los bij de luisteraar.

Persoonlijke verhalen

Via de gratis NPO Radio 2 app komen allerlei leuke persoonlijke verhalen binnen. Mensen vertellen massaal over hun eerste liefdes, vakanties, dienstplicht, lagere en middelbare school, de mode en kapsels uit die tijd en ga zo maar door. Veel liedjes zijn ook ‘vergeten’ en doordat wij ze weer draaien komen de herinneringen vanzelf. Ook laten Wouter van der Goes en Toine van Peperstraten soms fragmenten horen van oude tv-programma’s. Een echte reis in de tijd dus!

'Nu ga je me zoenen of het is klaar'

Ook luisteraar Anneke had een bijzonder verhaal te vertellen. Ze had in november 1999 één week verkering met haar liefde, maar ze had gelijk een vraag: “Ik stond voor de discotheek en zei: 'Nu ga je me zoenen of het is klaar'.”

Of hij die zoen heeft gegeven? Je hoort het hieronder:

Luisteraar Anneke vertelt over haar liefdesverhaal uit 1999

Het Top 40 Hitdossier

Het Top 40 Hitdossier is vanaf maandag 10 augustus tot en met donderdag 13 augustus nog te beluisteren tussen 18:00 en 20:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie