Programma

Roos Schlikker over Céline Dion: 'Het is niet te doen, sorry voor alle fans'

  1. Nieuwschevron right
  2. Roos Schlikker over Céline Dion: 'Het is niet te doen, sorry voor alle fans'

In de achtste aflevering van Prominent Aanwezig praat Annemieke Schollaardt met schrijfster Roos Schlikker. Over Céline Dion, Bruce Springsteen en twerken op de bank.

Ze schrijft boeken, columns en bewerkt scripts. Ze was geregeld tafeldame bij De Wereld Draait Door, speelde mee met Wie Is De Mol? en je hoort haar vaak op NPO Radio 1. Roos Schlikker is deze week te horen in Prominent Aanwezig! Met Annemieke praat ze o.a. over twerken om te schockeren, de Frogettes en kopstemmen.

Flirten met een beveiliger

Zo vertelt ze onder andere over haar aversie tegen Céline Dion. Roos kan haar niet verdragen, niet omdat het vals is, maar omdat het te gepolijst is: "Het is niet te doen, sorry alle Céline Dion fans". Daarentegen is ze wel groot fan van Bruce Springsteen. In Prominent Aanwezig vertelt ze over hoe ze een keer flirtte met een beveiliger om vooraan te komen staan tijdens zijn concert in Nijmegen.

HOE TE BELUISTEREN?

Je kunt afleveringen van Prominent Aanwezig beluisteren in onze gratis NPO Radio 2 app en via je favoriete podcastplatform.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Annemieke hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

ANNEMIEKES A-LIJST

Je hoort Annemiekes A-Lijst elke vrijdag t/m zondag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Instagram Roos Schlikker

Ster advertentie
Ster advertentie