Programma

Alain Clarks ode aan zorgmedewerkers deze week TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clarks ode aan zorgmedewerkers deze week TopSong

Eerder deze week daagde Bart Arens zanger Alain Clark uit om binnen drie uur een liedje te schrijven voor mensen in de zorg. Daar rolde 'Deze Is Voor Jou' uit en dit nummer mag zich deze week TopSong noemen op NPO Radio 2!

Maandagochtend werd Alain uit bed gebeld door Bart met de vraag of hij binnen drie uur een nummer paraat kon hebben voor alle Nederlandse zorgmedewerkers. Hij schreef 'Deze Is Voor Jou' als steun voor alle hardwerkende mensen die anderen helpen in deze crisis. Alain zelf zegt op Facebook: "Dit is een ode aan alle helden die we nu zo hard nodig hebben. Deze is voor jou!" Het nummer gaat al snel viraal op sociale media en wordt met heel veel liefde ontvangen door iedereen die werkt in de zorg.

Bekijk hieronder de videclip voor 'Deze Is Voor Jou':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Artiesten challenge

Bart daagt iedere werkdag weer een andere Nederlandse artiest uit om binnen een aantal uur een nummer te schrijven voor een aangewezen groep mensen. Eerder deze week schreef Niels Geusebroek een nummer voor de Nederlandse ZZP'er en brachten de 3J's een ode aan alle coronapatiënten in quarantaine. Als bedenker van dit concept, heeft Bart dan ook de eer om Alain te verblijden met het nieuws dat hij deze week ook nog eens de TopSong binnensleept:

Luister hieronder naar het gesprek met Alain:

‘Deze Is Voor Jou’, door Alain Clark gemaakt voor iedereen in de zorg, is TopSong

Aan De Slag!

Je hoort Bart Arens iedere werkdag tussen 09:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2 met Aan De Slag!

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie