Programma
BNNVARA

Honderden kaarten voor Feyenoord-fan Hannie

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Honderden kaarten voor Feyenoord-fan Hannie

De brievenbus van NPO Radio 2 barst bijna uit z'n voegen door een actie van Jan-Willem Start Op. Luisteraars stuurden afgelopen week massaal kaarten voor Feyenoord-fan Hannie.

De huldiging van Feyenoord leverde vorige week maandag veel tranen van geluk op. Maar de tranen van één persoon zijn heel het land bijgebleven. Dat zijn de tranen van Hannie. Die voor het hek van de huldiging genoot, met een foto in haar hand. Een foto van haar overleden zoon. Tegen ESPN vertelt ze: "Wij zouden hier met z'n tweeën staan. Ik mis hem zo."

Jaren 90 taferelen

Een fragment dat Jan-Willem en Jeroen diep in hun hart raakte. Daarom besloten ze iets leuks te doen voor Hannie en gaven ze luisteraars de mogelijkheid om een kaart te sturen. Dat dit zo massaal opgepakt zou worden, hadden ze echter niet aan zien komen. Binnen een week kwamen er honderden kaarten binnen. "Het is bijna zo'n soort scène van de jaren 90, toen mensen nog massaal post stuurden. Dit is te mooi om waar te zijn", reageert Jeroen verbijsterd.

'U bent niet alleen'

De kaarten staan vol lieve woorden en tekeningen. "Dit raakt mij dan ook weer in al z'n eenvoud. Annet schrijft: 'U bent niet alleen' op een kaartje. Ja, dat is het. Dat is gewoon wat het is.", vertelt Jeroen. "Prachtig", beaamt Jan-Willem. "We gaan alle kaartjes doorsturen naar Hannie, ik denk dat ze niet weet wat haar overkomt."

Bekijk hieronder het hele fragment:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie