Programma
AVROTROS

Voor het eerst Kijkwijzer-rating bij Barts Classic Track voor Altijd Wel Iemand van I.O.S.

foto: AVROTROS - Chantal Koolhoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Voor het eerst Kijkwijzer-rating bij Barts Classic Track voor Altijd Wel Iemand van I.O.S.

Tijd voor weer een nieuwe Classic Track! Bart zit samen met de mannen van I.O.S. in de studio om hun 90's Nederrockplaat Altijd Wel Iemand te bespreken. Dit is Barts Classic Track #34.

Bart is weer achter het mengpaneel van de Wisseloord Studio gekropen om een klassieker onder de loep te nemen. Deze keer is dat Altijd Wel Iemand van I.O.S. (Is Ook Schitterend). Samen met zanger Joost Marsman, gitarist Sander Rozeboom en producer Gordon Groothedde wordt de Nederlandstalige rockplaat laagje voor laagje ontleed, compleet met alle verhalen die erbij horen.

"Broek uit en zingen"

Zo hoor je welk trucje Gordon moest uithalen om Joost op z’n gemak de tekst in te laten zingen, hoe één speciaal akkoord ervoor kan zorgen dat het nummer zo herkenbaar is, en wat de plaat uiteindelijk niét heeft gehaald. Bekijk de video hieronder. Let op, voor het eerst met rating!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgebreide Classic Track podcast

De video is slechts een gedeelte van de opnames. De uitgebreidere podcast met I.O.S. over Altijd Wel Iemand vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op NPO Luister, Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#32 - I.O.S. - Altijd Wel Iemand - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames met onder andere Ilse DeLange, 2 Brothers On The 4th Floor, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Track video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie