Programma

Kovacs maakt je klaar voor de zomer met TopSong Tutti Frutti Tequila

  1. Nieuwschevron right
  2. Kovacs maakt je klaar voor de zomer met TopSong Tutti Frutti Tequila

Met zomerse Spaanse gitaargeluiden maakt Kovacs je helemaal klaar voor de zomer. Tutti Frutti Tequila is aankomende week NPO Radio 2 TopSong.

Snijd de citroen (of limoen, natuurlijk) in partjes en zet de tequila vast koud, want aankomende week kun je extra vaak genieten van Tutti Frutti Tequila op NPO Radio 2.

Over een andere boeg

Kovacs, of ook wel Sharon Kovacs, timmert al een tijdje aan de weg in België en Nederland. We kennen haar van de wat duister klinkende tracks My Love, Diggin en The Devil You Know. Dit keer gooit Kovacs het over een andere boeg, namelijk die van Spaanse gitaren en vrolijke melodieën. Tutti Frutti Tequila klinkt zomers, maar heeft wel een Kovacs boodschap. Het gaat over je emoties wegdrinken om even alles vergeten. Dat laatste (alles vergeten dus ?) doen we zeker als we haar de komende week extra vaak draaien op NPO Radio 2!

Nieuw album in aantocht

Corné belde Sharon op om het goede nieuws vertellen, maar Kovacs had ook een goed nieuwtje voor ons! Er komt namelijk nieuwe muziek aan. "Twee maanden geleden heb ik een aantal nummers geschreven, waaronder Tutti Frutti Tequila. Het was volgens mij de laatste die ik schreef, en ik had nogal een kater op dat moment, maar ik dacht dit nummer móet deze zomer nog uitgebracht worden." Als Corné vraagt naar een nieuwe muziek, bevestigt Sharon dat ze druk bezig is met een nieuw album. Wanneer we die kunnen verwachten? "Hopelijk eind van het jaar, of begin volgend jaar", aldus Kovacs.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Wandering Heart of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: cover Tutti Frutti Tequila

Ster advertentie
Ster advertentie