Programma

Onbekende Spaanstalige plaat raakt luisteraars Platenbonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Onbekende Spaanstalige plaat raakt luisteraars Platenbonanza

Toby die in Spanje woont vroeg tijdens Stenders Platenbonanza een Spaans nummer aan voor zijn vriendin in Nederland. Dat raakte niet alleen Toby en zijn vriendin, maar ook een hoop luisteraars.

Rob Stenders kreeg deze week via de app een audioberichtje binnen van Toby. Vanwege het coronavirus moet hij zijn vriendin Inge voor onbepaalde tijd missen. Hij woont namelijk in Spanje en zij in Nederland. Om het leed een beetje te verzachten vroeg hij 'hun' plaatje aan. Zij luistert namelijk net als hij altijd naar Stenders Platenbonanza. Op deze manier konden ze toch een beetje bij elkaar zijn.

RELEASE

De onbekende Spaanstalige plaat, Una De Esas Noches Sin Final van Javier Limón Feat. Inma Cuesta, raakte een gevoelige snaar. Niet alleen bij Rob en Caroline, die het nummer niet kenden en er spontaan voor vielen; de NPO Radio 2 app stroomde vol met mensen die wilden weten wat dit voor prachtig onbekend Spaanstalig nummer was. Zelfs platenmaatschappij Sony haakte aan en vandaag wordt het nummer officieel in Nederland uitgebracht.

Dankbaar waren Toby en Inge zeker! Beluister hun enthousiaste reacties hieronder:

Benieuwd naar het emotionele nummer 'Una De Esas Noches Sin Final'? Luister hieronder:

Enthousiaste appjes

De Stenders Platenbonanza luisteraars waren ook zeer te spreken over het nummer. Een kleine greep uit de enthousiaste berichtjes die binnenkwamen via de app:

Verzoekje

Wil je ook een verzoekje doen voor iemand die je mist, iemand een hart onder de riem steken of gewoon een bepaalde plaat horen? Dat kan altijd via de NPO Radio 2 app.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Stenders Platenbonanza iedere maandag tot en met donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie