Programma

Win kaarten voor Muziekcafé met Frank Boeijen en Eefje de Visser

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Muziekcafé met Frank Boeijen en Eefje de Visser

Het is zover: vanaf komende zaterdag 3 oktober zendt Muziekcafé weer uit vanuit Podium de Vorstin! Dan zijn Frank Boeijen en Eefje de Visser te gast bij Muziekcafé. De deuren gaan open voor een klein publiek, via reserveringen en uiteraard coronaproof.

Vanwege de coronamaatregelen kun je enkel met een kaartje naar binnen. De Vorstin heeft veel maatregelen getroffen om de uitzendingen coronaproof te laten verlopen. Let op: zonder gereserveerd kaartje naar De Vorstin komen heeft dus geen zin. Muziekcafé is op 3 oktober helaas al helemaal uitverkocht. Alle optredens zijn thuis op de bank via de livestream van NPO Radio 2 te zien en later terug te kijken via onze website en social media kanalen.

Win kaarten

De kaarten vlogen de deur uit, maar natuurlijk geven wij nog twee setjes van twee tickets weg op Instagram. Check snel de post en tag degene met wie jij de show op 3 oktober tussen 16:00 en 18:00 uur wil bijwonen.

Frank Boeijen

Zijn carrière beslaat inmiddels veertig jaar en het heeft ons veel mooie nummers gebracht als ‘Zwart-Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Zeg Me Dat Het Niet Zo Is’ en ‘Kronenburger Park’. Deze bijzondere tijd vraagt om een bijzonder optreden en daarom doet Frank Boeijen in dit najaar een aantal poppodia in Nederland aan om in een unieke, intieme sfeer, zijn publiek een mooie avond te bezorgen. Komende zaterdag is hij bij ons te gast in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eefje de Visser

Vorige week dinsdag won Eefje de Gouden Notekraker: de prijs voor jarenlange, uitzonderlijke podiumprestaties. Volgens de organisatie is Eefje een vaste waarde binnen de Nederlandse muziekindustrie. Begin dit jaar bracht ze haar vierde album ‘Bitterzoet’ uit, waarna ze met een uitverkochte tour door Nederland en België zou beginnen, die helaas werd afgelast vanwege corona. Maar Eefje vond andere manieren om haar muziek en artistieke kracht met haar fans te delen. Zo bracht ze in juni de de veelgeprezen Bitterzoet Concertfilm uit en maakte ze indruk met de bijzondere videoclip ‘De Parade’, die verleden week verscheen. Komende zaterdag is ze te gast bij Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie