Programma

Wat betekent het om held te zijn in deze tijd, en wil je dat eigenlijk wel?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat betekent het om held te zijn in deze tijd, en wil je dat eigenlijk wel?

In een nieuwe aflevering van Stefans podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders tijdens de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

Door de crisis zijn er nieuwe helden komen bovendrijven. Vakkenvullers, zorgverleners, pakketjes bezorgers, leerkrachten, noem maar op: het zijn de hoeders van de samenleving. Wat betekent het om held te zijn in deze tijd, en wil je dat eigenlijk wel? Op deze vraag zoekt Stefan antwoord in een nieuwe aflevering van 'En Toen Werd Het Stil'. Luister hieronder naar de aflevering.

#8 - Een diepe buiging - En Toen Werd Het Stil

EN TOEN WERD HET STIL

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie