Programma

Het begint al te schuren bij Frank

  1. Nieuwschevron right
  2. Het begint al te schuren bij Frank

De tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang. Hoe is het met onze Frank?

Billetjes en balletjes

​Frank van 't Hof is begonnen aan de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse, ook wel de dag van Wijchen. Hij moet maar liefst 48,6 kilometer lopen. "Ik heb daar toch wel een beetje zin in", legt Frank uit. 'Hoe is het met de billetjes en balletjes?', vraagt Jan-Willem zich af. "Het gaat prima", aldus een lachende Frank. "Tussen de benen begint het wel een beetje te schuren."

Zwaar?

Is het allemaal wel goed vol te houden? "Ja, het gaat ten opzichte van andere jaren wel goed", vertelt Frank. "Ik voel de voeten wel, maar ik hou de pas er lekker in. Ik vind het nog steeds gezellig en elke ochtend op het moment dat ik aan de start verschijn staan er om 4 uur 's nachts gewoon weer honderden mensen ons lichtelijk beschonken aan te moedigen. Dan denk ik wel: 'waar maak je dit nou mee? Fantastisch.'

Quote

Ik voel de voeten wel, maar ik hou de pas er lekker in

Frank van 't Hof

NPO Radio 2 live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Je hoort zowel Frank als Ruud op 17, 18, 19 en 20 juli live vanuit Nijmegen op NPO Radio 2! 's Ochtends begin je je dag tussen 04.00 en 06.00 uur met Frank die al lopend zijn uitzending presenteert. Hij doet overdag in meerdere programma's verslag, net als Ruud. Vervolgens hoor je tussen 16.00 en 18.00 uur 's middags Ruud vanaf de Nijmeegse Vierdaagse.

Foto's: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie