Programma

The Stones met Pink Floyd

  1. Nieuwschevron right
  2. The Stones met Pink Floyd

Mick Jagger en Ronnie Wood van The Rolling Stones hebben samen met Nick Mason van Pink Floyd een single opgenomen voor Nepal.

Bijzondere samenwerking

De drie legendarische muzikanten hebben samen de single 'Look Into Your Heart' opgenomen. Soultalent Beverley Knight is de leadzangeres van de plaat. Mick Jagger en Ronnie Wood zijn verantwoordelijk voor de achtergrondzang en het gitaarwerk. Pink Floyds Nick Mason is de producer van de single. Het nummer werd bovendien opgenomen in de befaamde Abbey Road Studios.

'Blij te helpen'

Naast deze bekende namen zingt ook een groot koor mee. Het koor bestaat uit honderd mensen die gedoneerd hebben aan Save The Children, een organisatie die zich richt op kinderhulp in Nepal. 'Ik ben blij dat onze opname voor Save The Children zal helpen met het heropbouwen van Nepal,' legt gitarist Ronnie Wood uit.

'Look Into Your Heart'

Muzikanten komen samen

Ook in Nederland komen muzikanten samen voor Nepal. Ondanks hun drukke schema lukte het onder andere Douwe Bob, The Kik en HeavLight om op te treden voor de slachtoffers van de aardbeving. NPO Radio 2 deed vrijdag 1 mei verslag van de actie Nederland Helpt Nepal, vanuit het Giro555-café in Amsterdam. Je kunt hier de live-optredens terugzien.

Ster advertentie
Ster advertentie