Programma

Alain Clark pakt TopSong met Yes

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark pakt TopSong met Yes

Yes! Yes! Yes! We worden zo blij van de vrolijke nieuwe voorjaarssingle van Alain Clark dat we ‘m unaniem hebben uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Begin 2019 bracht Alain Clark nog het album Sunday Afternoon uit, maar het jaar daarna werd zijn volledige agenda schoongeveegd door de pandemie die de wereld nog steeds in zijn greep houdt. Als bedankje voor het hardwerkende zorgpersoneel schreef hij binnen een paar uur het liedje Deze Is Voor Jou, op verzoek van onze eigen Bart Arens.

Mintournee door Nederland

Een jaar nadien zit Alain Clark in levende lijve bij Bart in de studio om daar zijn nieuwe single Yes te laten horen. Het liedje is ultiem vrolijk en gaat gepaard met de minitournee die hij op zaterdag 27 maart onderneemt langs poppodia in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Zonder publiek helaas, maar de optredens die Alain daar doet zijn wel te volgen via Instagram, Facebook en YouTube.

Yes!

Weer een week later heeft Bart opnieuw goed nieuws voor de zanger, want zijn zonnige meezinger is een week lang NPO Radio 2 TopSong. Opdat wij er allemaal wat vrolijker van worden!

Yes! Bart verrast Alain Clark met de NPO Radio 2 TopSong

Live bij Spijkers Met Koppen

En als je wil weten hoe Yes live klinkt, check dan dit optreden bij Spijkers Met Koppen!

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2 / Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie