Programma

Jan-Willem, Jeroen en Robèrt van Beckhoven maken samen met jou Belgische WK Bonbon!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem, Jeroen en Robèrt van Beckhoven maken samen met jou Belgische WK Bonbon!

Wij Hollanders juichen dit jaar misschien noodgedwongen voor de Rode Duivels, maar we leveren geen half werk. Daarom kunnen we maar beter alles uit de kast halen om de Belgen te supporten!

Aanstaande vrijdag spelen de Rode Duivels tegen Brazilië, dus ze kunnen dan wel een extra duwtje in de rug gebruiken. En hoe kunnen we dat nou beter doen dan een speciale WK-editie te ontwikkelen van een van de grootste export-producten van onze zuiderburen: de Belgische bonbon!

Een duveltje in een doosje

Samen met jou en meesterpattisier Robèrt van Beckhoven gaan Jan-Willem en Jeroen op zoek naar wat er in die speciale Belgische WK bonbon moet zitten. Is dat een beetje chili voor de rode kleur? Het zijn toch de Rode Duivels! Of misschien lijkt het je heerlijk om er Vlaamse frieten of Brusselse wafels in te verwerken. Alles kan! Robèrt heeft wel een aantal suggesties.

Suggesties? Kom maar door!

Aanstaande vrijdag presenteert Robèrt de bonbon in de uitzending van Jan-Willem Start Op!. Weet jij welk typisch Belgische ingrediënt er sowieso in het chocolaatje moet zitten? Stuur dan jouw suggestie in door onder dit bericht een reactie achter te laten. Wellicht sturen we jou dan een doosje met de duivels lekkere chocolaatjes op!

JAN-WILLEM START OP

Je hoort Jan-Willem en Jeroen iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur met Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2!

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie