Programma

Duncan Laurence annuleert show Ziggo Dome noodgedwongen

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence annuleert show Ziggo Dome noodgedwongen

Opnieuw slecht nieuws voor de fans van Duncan Laurence. Wegens COVID-maatregelen gaat zijn show op 17 november in Ziggo Dome niet door.

Op 17 november zou de Songfestival-winnaar zijn debuutalbum presenteren in Ziggo Dome, maar door de coronamaatregelen kan het concert geen doorgang vinden. Op Instagram laat de zanger weten: "Ik was al bang dat dit bericht eraan zat te komen. Ik keek er zo naar uit om in Ziggo Dome te spelen, maar helaas gaat dit niet door." Een nieuwe datum blijft dit keer uit: "We kunnen niet zien wanneer en of het in de nabije toekomst mogelijk is om zoiets te organiseren", aldus Duncan.

Opnieuw verplaatst

Al in februari verplaatste hij de show die oorspronkelijk op 26 maart zou plaatsvinden. Naar eigen zeggen heeft Duncan toen niet genoeg tijd gehad om nieuwe muziek te schrijven. Hij vertelde: "Ik ben op een geweldig punt in mijn leven, waar ik de kans krijg om muziek te maken met fantastische mensen. Sinds ik het Songfestival won, is zowel mijn leven als mijn carrière een rollercoaster ride. Met al deze kansen om door Europa te touren, heb ik niet genoeg tijd gehad om nieuwe muziek te maken. Daarom moet ik helaas mijn show in Ziggo Dome verplaatsen." De show werd toen verplaatst naar 17 november. Duncan moet helaas opnieuw zijn fans teleurstellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie