NPO Radio 2 TopSongs

Tonight van Son Mieux is NPO Radio 2 TopSong

foto: Son Mieux
  1. Nieuwschevron right
  2. Tonight van Son Mieux is NPO Radio 2 TopSong

De zevenkoppige band Son Mieux heeft al een aantal keer eerder de NPO Radio 2 TopSong te pakken gehad en ook de nieuwe single Tonight volgens onze dj’s weer topsongwaardig!

Na lekkere radionummers als Multicolor en Tell Me More levert Son Mieux nu weer een fijne oorwurm af met de nieuwe leg, Tonight. “Het liedje gaat over bij elkaar blijven, terwijl het tegenovergestelde misschien de makkelijkste weg is”, zo omschrijft de band het nummer op zijn facebookpagina. “Het is een liedje dat jaren nodig had om geschreven te worden, maar uiteindelijk binnen vijf minuten werd opgenomen.” In de uitzending bij Bart Arens licht hij toe waarom het zolang duurde voor het af was. "Ik had nog wat levenservaring nodig."

Goddelijke inspiratie

Son Mieux nam het nummer Tonight in slechts één take op, op 5 september van dit jaar. De videoclip werd op een bijzondere locatie opgenomen. “We hebben twee dagen in een Amsterdamse kerk doorgebracht om iets te creëren dat zo nu en dan onmogelijk leek, maar dat mogelijk is gemaakt door de beste crew ooit.” Vijf minuten in de opnamestudio, twee dagen in de kerk en nu een week lang te horen op NPO Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie