NPO Radio 2 TopSongs

Rockband Voltage pakt NPO Radio 2 TopSong met The Wild Ones

foto: Persfoto: Hans Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Rockband Voltage pakt NPO Radio 2 TopSong met The Wild Ones

Onze dj’s draaien graag de nieuwe single van Voltage, Neerlands trots in gitaarloze dagen. Daarom hebben ze besloten om The Wild Ones uit te roepen tot de NPO Radio 2 TopSong.

Voltage is een rockkwartet bestaande uit zanger en gitarist Dave Vermeulen, leadgitarist Ruard Sanders, bassist Kai Liebrand en drummer Edwin van der Burgt. De band is al in 2011 opgericht en heeft inmiddels drie studioalbums op zijn naam staan. It’s About Time uit 2020, bracht al twee TopSongs voort, te weten Wild And Blue en She’s Gone Like The Wind.

Speellijsttrekker

Een paar weken geleden verscheen plotseling de gloednieuwe single The Wild Ones, als voorloper van het nog te verschijnen nieuwe album van het viertal. Het uptempo rocknummer is volgens de bandleden een ode aan iedereen die ondanks alle meningen die we dagelijks tot ons krijgen toch hun eigen koers blijven varen en de rug recht blijven houden. En dat zo kort voor de Tweede Kamerverkiezingen! Onze dj’s hebben in elk geval al gekozen en de keuze is gevallen op The Wild Ones als aanvoerder van onze lijst met platen.

"Het is vrijdagochtend kwart voor 11, dus we gaan even bellen." Corné belt met Dave Vermeulen van Voltage tijdens de uitzending van Aan De Slag! Dave vertelt daar dat er ook een nieuw album aankomt. "Ik weet in ieder geval één ding", geeft Corné weg. "Er staat in ieder geval een TopSong op." Bekijk hier het fragment.

Ster advertentie
Ster advertentie