NPO Radio 2 TopSongs

Altijd Onderweg van Miss Montreal is NPO Radio 2 TopSong

foto: Miss Montreal
  1. Nieuwschevron right
  2. Altijd Onderweg van Miss Montreal is NPO Radio 2 TopSong

Vorige week schitterende Miss Montreal nog op NPO Radio 2 met een emotioneel intiem optreden als afsluiting van De grote Radiocollecte voor KWF en deze week verschijnt haar nieuwe single Altijd Onderweg. De dj’s hebben ‘m uitgeroepen tot TopSong.

Altijd Onderweg is een liefdeslied van Sanne Hans voor haar vriend Lex. Ze schreef het vijf jaar geleden al voor hem, toen met een Engelse tekst, maar het liedje werd nooit uitgebracht. Nu verschijnt het nummer alsnog, zij het met een naar het Nederlands vertaalde tekst.

Op weg met de camper

"Dit is een liefdesliedje dat gaat over de campertrips die ik vaak maak met mijn vriend”, zegt Sanne er zelf over. “Vroeger was ik altijd druk en onderweg voor mijn werk. Nu leid ik een heel ander leven. Naast mijn werk zijn we vaak onderweg met onze camper en dat is waar ik het gelukkigst van word. Ik ben blij dat ik dit nummer na vijf jaar alsnog uitbreng." De dj’s van NPO Radio 2 ook, dus hoor je Altijd Onderweg de komende veelvuldig voorbij komen.

Luisteraars verrassen Sanne Hans via socials

Zoals iedere vrijdagochtend belt Bart Arens met de artiest die voor die week de NPO Radio 2 TopSong te pakken heeft. Daarvoor riep hij eerst luisteraars op om haar op een ludieke manier te verrassen. Hieronder zie je de oproep van Bart aan de luisteraars en de reactie van Sanne.

Bart roept luisteraars op Miss Montreal te verrassen met TopSong

Sanne Hans belt Bart Arens terug

Ster advertentie
Ster advertentie