NPO Radio 2 TopSongs

Rest in Peace van Duncan Laurence uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Rest in Peace van Duncan Laurence uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong

Op de dag van de release heeft Rest in Peace van Duncan Laurence de eerste prijs al binnengesleept. De nieuwe single van de Songfestivalwinnaar is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong!

Het stemmige Rest in Peace verschijnt in een feestelijke week voor Duncan Laurence. De zanger stapte afgelopen weekend namelijk in het huwelijksbootje met zijn (muzikaal) partner Jordan Garfield in Zweden, waar het echtpaar woont. Een kleine week later is het tijd voor nog een feestje: Duncans nieuwe single is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Video niet beschikbaar

Skyboy

Op de dag van de release van Rest in Peace slingert Duncan meteen nog een nieuwtje de wereld in: de releasedatum van zijn nieuwe album. De plaat, Skyboy, verschijnt op vrijdag 22 september. Het is de opvolger van Small Town Boy uit 2020.

"Ik ben zo blij dat het wachten er bijna op zit", schrijft de zanger over Skyboy op zijn Instagramaccount. "We werken al meer dan twee jaar aan dit album. Het was als therapie en zoveel meer. Ik heb mijn hart en ziel erin gestort. Deze reis is er een geweest van zelfverkenning, acceptatie en het omgaan met dieptepunten uit het verleden en die proberen om te zetten in songs, muziek, kunst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Rest in Peace ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie