Nieuws
BNNVARA

Frans Bouhuis heeft na ludieke actie eindelijk z'n ochtendkrantje terug

foto: Omroep Gelderlandfoto: Omroep Gelderland
  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bouhuis heeft na ludieke actie eindelijk z'n ochtendkrantje terug

Al weken kijkt Frans Bouhuis tevergeefs in de brievenbus. Zijn ochtendkrantje is spoorloos en daarom plaatste hij uit pure wanhoop een bord in de tuin. Of dat iets opleverde? Dat vertelt hij in Jan-Willem Start Op!

De trouwe krantenlezer uit Plasmolen is al sinds 1988 abonnee van de krant. Sinds er een nieuwe krantenbezorger op Frans' wijk stond, werd zijn huis echter telkens overgeslagen. Als laatste reddingsactie zette hij een bord in z'n tuin met de tekst: 'Goedemorgen krantenbezorger, ook wij van nr. 2 hebben een abonnement'. "Ik heb m'n best gedaan om het er netjes op te zetten", vertelt Frans. "En er stonden alleen maar vriendelijke woorden op."

'Ik ben een heel blij mens'

Zijn bord werd meteen opgemerkt. "Gisteren heeft iedereen van de krant mij gebeld, inclusief de bezorgdienst. Want dat is blijkbaar iets anders als degene die de krant uitgeeft. En de bezorgdienst vond het heel erg dat het is gebeurd", legt Frans uit. Dat leverde meteen resultaat op, na weken had Frans vanochtend eindelijk zijn ochtendritueel terug. "Vanmorgen zat 'ie er prachtig in. Ik ben een heel blij mens. Hoe makkelijk kan het zijn hè?"

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Frans Bouhuis uit Plasmolen heeft na ludieke actie eindelijk z'n ochtendkrantje terug

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie