Nieuws
BNNVARA

Chris bereidt Rotterdam op 200 meter hoogte voor op Koningsdag

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Chris bereidt Rotterdam op 200 meter hoogte voor op Koningsdag

Chris Wilting begint zijn ochtend op 200 meter hoogte en dat heeft alles met Koningsdag te maken. In Jan-Willem Start Op! vertelt hij er meer over.

"Het is hier echt schitterend. Ik kan tot Den Haag kijken", vertelt Chris vanaf de Zalmhaventoren in Rotterdam. Vandaag worden deze toren en het World Port Center gekroond tot 'King & Queen' van de stad. De gigantische gebouwen worden beplakt met stickers en beloven tijdens Koningsdag ware blikvangers te zijn.

'Gewoon genieten hier'

Eén van de mensen die ze beplakt, is Chris. Daarom hangt hij nu op zo'n 200 meter hoogte in een bakje aan de toren. Van hoogtevrees heeft hij gelukkig geen last. "Je moet ook een beetje vertrouwen hebben in het bakje en het materiaal. Anders hang je inderdaad niet heel erg lekker. Maar nee, we doen het wel vaker. Dus voor ons is het gewoon genieten hier", legt Chris uit.

Bekijk hieronder het hele fragment:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie