Nieuws

Judy Blank zingt Karaoke voor het eerst live bij Jan-Willem Start Op!

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Judy Blank zingt Karaoke voor het eerst live bij Jan-Willem Start Op!

Het had wat voeten in de aarde, maar na lang wachten speelde Judy Blank vanochtend eindelijk haar nieuwe single bij NPO Radio 2.

Vlak voor Judy Blank naar Mexico op vakantie ging, bracht ze nog even Karaoke uit. Een single waar ze eigenlijk helemaal geen hoge verwachtingen van had. "Ik had dit ooit een keer op Instagram gezet van: 'Nou jongens, wat stom dat alles dicht is, alweer", vertelt ze. Onder de video vroegen fans of ze het nummer uit kon brengen, zodat ze 'm vaker konden luisteren. "Toen heb ik dat gedaan, maar meer met het idee dat die mensen er in ieder geval naar kunnen luisteren. En toen begon het heel erg veel gedraaid te worden op NPO Radio 2, terwijl ik in Mexico zat op het strand."

'Waarvoor ik leef'

Het Mexicaanse avontuur van Judy liep ook anders dan ze verwachtte. Wat begon als een vakantie van drie weken, werd uiteindelijk verlengd naar een verblijf van twee maanden. Halverwege haar vakantie werd ze namelijk uitgenodigd om op een festival te spelen in een andere staat van Mexico. "Het is dus echt niet te beschrijven hoe dat voelt, om daar op het podium te staan. En wetende dat Nederland in lockdown zat. Was heel bijzonder om dat een keer mee te maken en weer te weten waarvoor ik leef", vertelt Judy.

Bekijk haar optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie