Nieuws

Gintronix danst zich een weg naar TopSong met 23 Boogie

foto: Instagram Gintronix
  1. Nieuwschevron right
  2. Gintronix danst zich een weg naar TopSong met 23 Boogie

Stilzitten is onmogelijk op 23 Boogie, de debuutsingle van Gintronix. De aanstekelijke discotrack is uitgeroepen tot de gloednieuwe NPO Radio 2 TopSong!

Gintronix is een nieuwe naam, waar een bekend gezicht achter schuilgaat. Het duo bestaat namelijk uit niemand minder dan J.B. Meijers en zijn dochter Jazz. Met het eerste nummer is het meteen raak: discoknaller 23 Boogie werd volledig door vader en dochter Meijers geschreven en opgenomen, en is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van alle markten thuis

De aanstekelijke discosound van 23 Boogie is een nieuwe richting voor J.B. Meijers, die in het verleden al bewees met allerlei muzikale genres uit de voeten te kunnen. Zo vormt hij samen met Ilse DeLange de kern van The Common Linnets, bracht hij eerder dit jaar een album uit met Barry Hay en werkte hij veelvuldig samen met Acda en de Munnik en De Dijk.

Maar geen van die muzikale compagnons zal hij kennen als dochter Jazz, met wie J.B. het duo Gintronix vormt. En als debuutnummer 23 Boogie een indicatie is voor de toekomst, dan verwachten we dat Gintronix in de toekomst nog veel dansvloeren gaat vullen.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je 23 Boogie en andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie