Nieuws
BNNVARA

RONDÉ speelt 'waardige afsluiter' live in Jan-Willem Start Op

foto: BNNVARA / Jan-Willem Start Opfoto: BNNVARA / Jan-Willem Start Op
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ speelt 'waardige afsluiter' live in Jan-Willem Start Op

Het live podium van NPO Radio 2 was vanochtend het domein van de Utrechtse band RONDÉ. Zij speelden hun nieuwe gloednieuwe single Hard To Say Goodbye live in Jan-Willem Start Op.

Met Hard To Say Goodbye is RONDÉ na lange tijd terug met nieuwe muziek. Na Be Mine in 2019, bleef het even stil, maar met deze nieuwe single is het alsof de band nooit is weggeweest. Hard To Say Goodbye is gebaseerd op het liefdesleven van zangeres Rikki Borgelt. "Ik had heel lang een connectie met iemand. En het was de hele tijd een soort van af en aan", legt ze uit.

Na zes jaar streep eronder

Die amoureuze connectie heeft uiteindelijk zes jaar geduurd. Dat is ook terug te horen in de single. Zo luidt de songtekst: 'Here we are six years later, I don't know what we're trying to find.' "Op een gegeven moment dan moet je voor jezelf een streep eronder zetten en denken: 'Ik ga kiezen voor wat beters voor mij'", vertelt Rikki. Met deze single heeft Rikki het einde van die connectie kunnen verwerken. "Ik denk wel dat dit voor mij echt een waardige afsluiter was, dus ik ben superblij dat ik deze track heb kunnen maken. Ik denk wel dat ik op een bepaalde manier echt het boek dicht heb kunnen doen."

Bekijk het live optreden van RONDÉ hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie