Muzieknieuws

Slipknot-zanger Corey Taylor covert SpongeBob-soundtrack

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Slipknot-zanger Corey Taylor covert SpongeBob-soundtrack

"Hij woont in een ananas diep in de zee", herken je deze songtekst? In 1999 wordt het mateloos populaire SpongeBob SquarePants voor het eerst uitgezonden. De tekenserie en de bijbehorende intro-track zijn niet alleen een hit onder kinderen, ook Slipknot-zanger Corey Taylor kan de intro van de serie duidelijk waarderen.

Het is niet de eerste keer dat de frontman van Slipknot het nummer van SpongeBob SquarePants zingt. De zanger voert het al jaren uit tijdens solo-optredens. Maar dit weekend geeft Taylor een extra bijzondere uitvoering van de Nickelodeon-hit op de Huntington Comic And Toy Convention in Amerika. Hij wordt namelijk vergezeld een speciale gast: Tom Kenny, de stemacteur die in de Amerikaanse versie van de serie de rol van SpongeBob vertolkt.

"Dit is het meest nerveuze dat ik ooit in mijn hele carrière ben geweest", biecht de rocker op aan zijn publiek. "Hoe ben ik hier in vredesnaam terechtgekomen jongens?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klaar met de gele spons

Eerder dit jaar grapt Taylor nog dat hij het zat is om het nummer te spelen: "Ik heb meer dan 100 nummers geschreven en jullie klootzakken schreeuwen "SpongeBob" tegen een volwassen man. Wat is er in hemelsnaam met je aan de hand?" Vervolgens zingt hij met tegenzin het lied onder luid applaus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie