Muzieknieuws

Fans geven elkaar het jawoord tijdens Taylor Swift-concert

foto: Still @rene_hurtado
  1. Nieuwschevron right
  2. Fans geven elkaar het jawoord tijdens Taylor Swift-concert

René Hurtado en haar verloofde Max Bochman hebben hun concertervaring tijdens een show van Taylor Swift naar een nieuw niveau getild door halverwege het optreden te trouwen. "Elke Swiftie begrijpt de behoefte om Taylor Swift in je huwelijk te verwerken."

De plechtigheid, eerste dans en een knalfuifje: muziek speelt vaak een grote rol tijdens de bruiloft. Maar Max en René pakten het net iets anders aan door geen muziek uit te kiezen voor hun huwelijksdag, maar de dag aan te passen aan hun favoriete muziek.

'Ze is echt de soundtrack van mijn leven'

Bruid René Hurtado is al jaren een Swiftie en wist ook dat de zangeres hoe dan ook een rol zou spelen in haar huwelijksdag. "Ze heeft de beste liefdesliedjes om aan je partner op te dragen. Ze is echt de soundtrack van mijn leven en is heel belangrijk voor me", vertelt ze tegen Rolling Stone. Haar plan was dan ook om na de plechtigheid het concert te gebruiken als 'receptie'. Tot een vriend van René opperde om te trouwen tijdens de show.

En zo geschiedde. Max en René gaven het elkaar het jawoord op de eerste rij van het concert van Taylor Swift in Glendale, Arizona. "Het was echt spannend en opwindend. Ik ben zo blij dat we het hebben gedaan. Het was heel bijzonder en de timing tijdens het concert was zo mooi", vertelt de bruid tegen het Amerikaanse tijdschrift. "We hadden vrijwel de beste plaatsen."

Hieronder kun je de onconventionele plechtigheid terugkijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijksreceptie

Voor vrienden en familie komt er ook nog een mogelijkheid het kersverse echtpaar te feliciteren. Het stel wil namelijk in maart 2024 een huwelijksreceptie te houden. En natuurlijk zal ook daar Taylor Swift een grote rol in spelen. René verklapt al dat ze plan is naar het altaar te lopen op Invisible String om vervolgens het feest af te trappen met Don't Blame Me van het album Reputation.

Ster advertentie
Ster advertentie