Muzieknieuws

DI-RECT sluipt naar TopSong met Nightcrawler

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT sluipt naar TopSong met Nightcrawler

De nieuwe single van DI-RECT is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Je hoort Nightcrawler de komende week extra vaak!

Vermoedelijk begint het te wennen voor de leden van DI-RECT, een TopSong scoren. Nightcrawler is namelijk alweer het vierde nummer van Wild Hearts, het meest recente album van de groep, dat deze eer mag ontvangen. De track treedt in de voetsporen van Soldier On, Color en titelsong Wild Hearts.

Bart Arens belde vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! met DI-RECT om mee te delen dat Nightcrawler is uitgeroepen tot TopSong.

Beluister het volledige gesprek hieronder:

Bas van DI-RECT speelt voor Bart Arens en verrast zijn band met de TopSong

Verslaving

Het thema van Nightcrawler is de invloed die een verslaving kan hebben. "De reis van een verslaafde is eenzaam en slopend", schrijft de band. "Wellicht herkennen we allemaal het gevoel van vermoeidheid en de behoefte aan een wondermiddel dat ons geneest."

De nieuwe single van DI-RECT is voorzien van een intense clip, waarin zanger Marcel Veenendaal in de huid van een aap kruipt - de spreekwoordelijke "monkey on your back" waar mensen met een verslaving niet vanaf kunnen komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ahoy

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober staat DI-RECT op het podium van Ahoy in Rotterdam. Met die twee optredens viert de band zijn twintigjarig jubileum met de grootste shows uit de geschiedenis van DI-RECT.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Nightcrawler of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie