Muzieknieuws

Madonna geeft update over herstel én wereldtournee: 'Ik kom zo snel mogelijk terug'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna geeft update over herstel én wereldtournee: 'Ik kom zo snel mogelijk terug'

Eind juni moest Madonna haar wereldtournee voorlopig uitstellen nadat ze op de intensive care belandde met een bacteriële infectie. Nu laat het popicoon via sociale media voor het eerst weer van zich horen.

"Bedankt voor jullie positieve energie, gebeden en woorden van genezing en bemoediging. Ik heb jullie liefde gevoeld. Ik ben op weg naar herstel en ongelooflijk dankbaar voor alle zegeningen in mijn leven", schrijft Madonna in een verklaring op Instagram. "Ik focus me nu op mijn gezondheid en op sterker worden. En ik kan jullie verzekeren: ik kom zo snel mogelijk terug."

IC-opname

Madonna’s manager Guy Osears bevestigde eerder dat de zangeres op 24 juni in het ziekenhuis is opgenomen: "Madonna ontwikkelde een ernstige bacteriële infectie die leidde tot een verblijf van meerdere dagen op de IC", viel te lezen in een verklaring. "Haar gezondheid gaat vooruit, maar ze staat nog steeds onder medisch toezicht. Er wordt een volledig herstel verwacht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Celebration Tour

Op 10 juli kondigde Madonna aan dat al haar Noord-Amerikaanse dates worden uitgesteld om zich te kunnen richten op haar herstel. De Amerikaanse zangeres zou op 15 juli in Vancouver aan haar Madonna: The Celebration Tour beginnen, waarmee ze viert dat ze veertig jaar in het vak zit. Maar nu lijkt het er op dat het Europese deel van de tour doorgaat. Op 14 oktober trapt de zangeres haar wereldtournee af in de O2 Arena in Londen. En op 1 en 2 december treedt Madonna op in de Ziggo Dome. Eerder liet concertorganisator MOJO al weten ervan uit te gaan dat de concerten plaats zullen vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie