Muzieknieuws

Zoë Tauran staat in het voorprogramma van Coldplay: 'Slaap er nu al slecht van'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Zoë Tauran staat in het voorprogramma van Coldplay: 'Slaap er nu al slecht van'

Zangeres Zoë Tauran is bezig aan een goed jaar, met onder andere optredens in Paradiso en een grote hit met het nummer Therapie. In juli staat de Groningse vier keer in het voorprogramma van Coldplay, in de Johan Cruijff ArenA.

Behalve vier shows in de ArenA staat Tauran deze zomer ook op meerdere festivals, waaronder Concert at SEA. Daar speelde ze op donderdag op het Umojapodium én deed ze mee met Cøver at SEA, de opener van het festival waarbij Bløf met hun muzikale vrienden het weekend opent. "Ik deed As It Was van Harry Styles. En ik heb de mannen van Bløf nog nooit ontmoet, dus dat is echt heel gaaf."

'Best een groot zaaltje'

Zoë Tauran heeft al voor veel publiek gespeeld en ook Concert at SEA is niet niks, maar dat verbleekt allemaal bij het enorme stadion dat de Johan Cruijff ArenA is. Daar mag ze op 15, 16, 18 en 19 juli openen voor niemand minder dan Coldplay. "Dat vind ik écht heel spannend. Ik was laatst bij Beyoncé, ook in de ArenA, en toen dacht ik wel: oeh, best een groot zaaltje eigenlijk. En Coldplay, die wil ik wel echt ontmoeten. Ik ga sowieso hun shows daar bekijken, want daar heb ik veel zin in."

De 26-jarige zangeres heeft er in elk geval alles aan gedaan om haar shows in de ArenA goed voor te bereiden. "We hebben nog wat repetities staan. Het moet ook wel een toffe show zijn, het is in een uitverkochte ArenA."

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 22 t/m 24 juni vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtspagina met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie