Muzieknieuws

Faithless voor het eerst in 8 jaar weer naar Amsterdam

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Faithless voor het eerst in 8 jaar weer naar Amsterdam

Faithless komt deze zomer met een tour naar Nederland. Het is hun eerste reeks optredens sinds het overlijden van mede-oprichter Maxi Jazz.

Op 12 juni staat Faithless met een zevenkoppige band in Paradiso te Amsterdam. De kaartverkoop begint aankomende vrijdag om 11:00.

Persoonlijk bericht

De laatste keer dat Faithless in Nederland op het podium staat, is op Concert At Sea in 2016. Begin deze maand laat de groep op Instagram weten er intussen weer klaar voor te zijn om op te treden, na het overlijden van frontman Maxi Jazz: "Zoals veel van jullie hebben opgemerkt, zijn we terug... Sommige shows zijn al aangekondigd, maar we konden de zomer niet beginnen zonder een persoonlijk bericht. Maxi overleed iets meer dan een jaar geleden, en we missen hem natuurlijk elke dag. Bedankt voor al jullie lieve woorden dit afgelopen jaar. Het betekent echt, echt heel veel."

De groep geeft aan op een aantal Europese festivals te staan deze zomer, en later ook eigen shows te gaan doen. "We weten dat de show iets speciaals gaat worden: een viering van ons verleden, onze muzikale liefde, de man hemzelf en, natuurlijk, onze muzikale toekomst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie