Muzieknieuws
BNNVARA

Blaudzuns dochter zingt een nummer mee op zijn album: 'Het is een heel bijzonder moment'

foto: Andreas Terlaakfoto: Andreas Terlaak
  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzuns dochter zingt een nummer mee op zijn album: 'Het is een heel bijzonder moment'

Blaudzun speelde gistermiddag de tent plat op Pinkpop en vandaag zit hij in de studio bij Zomerspijkers, waar hij vertelt over zijn favoriete muziek. Eén nummer van zijn album Lonely City Exit Wounds is extra speciaal voor de indierocker.

Eerder dit jaar verscheen het nieuwe album van Blaudzun: Lonely City Exit Wounds, waarmee hij op 1 stond in de Album Top 100. Eén nummer op het album heeft een bijzonder tintje voor de zanger, zijn dochter zingt namelijk mee. "Ze zingt fantastisch en ik vroeg haar, zou je een keertje mee willen de studio in. Ze is geen zangeres, maar haar stem past hier zo goed bij. Binnen twee takes stond het erop. Het is een heel bijzonder moment om met je dochter in de studio te staan", vertelt Blaudzun.

Dat zijn dochter niet in zijn voetsporen treedt als artiest, vindt Blaudzun geen ramp. "Mijn kinderen worden opgevoed met muziek en dat was in mijn jeugd ook zo. Mijn ouders komen ook altijd langs bij bijzondere shows." Vanaf het podium ziet Blaudzun zijn moeder altijd zitten in het publiek. "Ik zoek ze altijd even."

Bekijk hieronder de playlist met de favoriete nummers van Blaudzun.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van Spijkers met Koppen?

Volg Spijkers met Koppen op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie