Muzieknieuws

Suzan & Freek over hun nieuwe single Dromen in Kleur in samenwerking met John Ewbank

foto: ANP Kippa
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek over hun nieuwe single Dromen in Kleur in samenwerking met John Ewbank

Gisterenavond brachten Suzan & Freek hun nieuwe single Dromen In Kleur uit. Een écht liefdesliedje waar ze in 2019 samen met John Ewbank een opzetje voor schrijven. Ze vertellen er alles over tijdens de avondshow met Giel.

Na het schrijven van die eerste versie in 2019 heeft het liedje inmiddels een andere betekenis gekregen voor het duo. “De afgelopen coronatijd heb je toch altijd een beetje het gevoel alsof er een soort grijze sluier over alles heen zit. Nu beginnen we langzaam weer te dromen en dingen te zien in kleur”, vertelt Freek.

Samenwerking

Het nummer is een samenwerking met liedjesschrijver John Ewbank. Iemand waar het duo erg naar opkijkt. Freek: “Heel vaak zeg je als je iemand tegenkomt ‘laten we een sessie doen’. Meestal komt het er dan niet van, maar bij John hadden we zoiets van daar moeten we wel achteraan.” Hoe zo’n sessie in zijn werk gaat hoor je in het volledige interview met Giel hieronder:

Beluister Dromen In Kleur hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giel

Elke maandag t/m vrijdag verzorgt Giel het avontuur in het avonduur. Hij maakt van 22.00 tot 00.00 uur de laatste show van Nederland, met artiesten, livemuziek en... jou! Laat dus van je horen via de gratis NPO Radio 2-app, want Giel is Gevarieerd, Interactief En Live.

Ster advertentie
Ster advertentie