Muzieknieuws

Overcome van Nothing But Thieves is NPO Radio 2 TopSong

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Overcome van Nothing But Thieves is NPO Radio 2 TopSong

De nieuwe single Overcome van Nothing But Thieves is de komende week TopSong op NPO Radio 2. Twee maanden nadat je Welcome To The DCC extra vaak hoorde op de zender, zetten we nu ook de tweede single in aanloop naar het album Death Club City in het zonnetje.

Het album Death Club City verschijnt op 7 juli en Nothing But Thieves heeft al twee singles uitgebracht: Welcome To The DCC en Overcome. Die eerste was begin april al eens TopSong. Overcome heeft een wat rustiger karakter vergeleken met de eerste single. Tegen NPO 3FM-dj Vera Simons vertelde de band onlangs dat Overcome aanvankelijk de primeur zou hebben, maar dat Nothing But Thieves uiteindelijk toch voor Welcome To The DCC is gegaan.

Video niet beschikbaar

Vanwege Death Club City trekt Nothing But Thieves de komende tijd de wereld over. Deze zomer zijn ze op een hele rits festivals in Europa te zien, waaronder op Lowlands. In het najaar verkast de band naar de Verenigde Staten.

Beluister de nieuwe TopSong van Nothing But Thieves hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niks is impossible

Nothing But Thieves is een band met een grote fanschare en dat is terug te zien in bijvoorbeeld de NPO Radio 2 Top 2000. Daar is de band, die in 2012 werd opgericht, met drie nummers vertegenwoordigd. Een orkestrale versie van Impossible, opgenomen in de legendarische Abbey Road Studios, bereikte in 2022 zelfs plek 77 in de lijst.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Overcome ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie