Muzieknieuws

Son Mieux scoort NPO Radio 2 TopSong met This Is The Moment

foto: Son Mieux
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux scoort NPO Radio 2 TopSong met This Is The Moment

Son Mieux heeft een mooie festivalzomer achter de rug, waar ze hun vrolijke hit Multicolor plat hebben gespeeld. Aan dat succes mogen ze nu ook de NPO Radio 2 TopSong met hun gloednieuwe single This Is The Moment toevoegen.

De band was al een aantal weken aan het teasen over nieuwe muziek op hun Instagram-account. En daar kwamen ze dan op 11 november met hun nieuwe single This Is The Moment. Het idee voor de nieuwe single ontstond afgelopen zomer. De band reisde door het hele land om alle festivalpodia onveilig te maken. Daar werd van ieder optreden genoten en stilgestaan bij de mooie momenten die ze mochten meemaken. Die ervaringen namen ze mee naar de studio en vormde de inspiratie voor de nieuwe single.

Frontman en zanger Camiel Meiresonne noemt This Is The Moment een viering van het moment. “In een tijd waarin de wereld sneller en sneller blijft draaien, je tegelijkertijd overspoeld wordt met alles wat er om je heen is gebeurd en nog gaat komen. This Is The Moment nodigt je uit om stil te staan en vanuit die stilstand dit moment te vieren, samen dansend in de tijd.”

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Live bij Jan-Willem Start Op!

Son Mieux speelde hun nieuwe single afgelopen dinsdag live bij Jan-Willem Start Op! Naast hun gloednieuwe showkleding hadden ze ook nog een primeur meegenomen naar de studio. “Op 24 november 2023 doen we onze allergrootste show ever in de AFAS Live”, kondigt zanger Camiel trots aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je This Is The Moment of onze eerder verkozen TopSongs luister op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie