Muzieknieuws

Green Day geeft volgend jaar concert in Nederland

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day geeft volgend jaar concert in Nederland

Leuk nieuws voor fans van Green Day! De band geeft op woensdag 19 juni een concert in het GelreDome in Arnhem.

Het concert is onderdeel van The Saviors Tour, vernoemd naar het nieuwe album Saviors dat volgend jaar verschijnt. De band viert niet alleen dit album tijdens de tour, want ze staan ook stil bij de albums Dookie en Amercian Idiot die respectievelijk dertig en twintig jaar geleden zijn uitgebracht.

Door Europa

Het Europese deel van de tour gaat op 30 mei van start in Spanje. Vervolgens gaan ze naar Frankrijk, Duitsland, Italië en natuurlijk Nederland! De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 10 november om 10.30 uur via Ticketmaster. Het concert wordt geopend door de Amerikaanse ska-punk band The Interrupters. De Zweedse rockband The Hives komt mee als special guest.

Saviors

De aankondiging van The Saviors Tour volgt op de bekendmaking van hun nieuwe album met de gelijknamige titel Saviors. Met de aankondiging van het nieuwe album verscheen tevens de single The American Dream Is Killing M’ en vandaag werd daarbij de gloednieuwe single Look Ma, No Brains! uitgebracht die geregisseerd is door Ryan Baxley en Brendan Walter.

Luister hieronder naar het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie