Muzieknieuws

U2 blijft langer in Vegas met Krezip-drummer

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. U2 blijft langer in Vegas met Krezip-drummer

De concertreeks van U2 in de Amerikaanse gokstad is nog maar net afgetrapt of de Ierse band kondigt al aan extra shows toe te voegen. De residency in The Sphere wordt met twee maanden verlengd.

Aanvankelijk zou de serie shows van U2 tot en met 16 december duren, maar er is klaarblijkelijk zoveel vraag dat er elf nieuwe data zijn toegevoegd aan de agenda, waarmee de concertreeks genaamd U2:UV Achting Baby Live At Sphere nog tot en met 18 februari doorloopt. De extra ingelaste data zijn 26, 27 en 31 januari en 2, 3, 7, 9, 10, 15, 17 en 18 februari. Als je in de tussenliggende dagen iemand met een opzichtige zonnebril aan een gokkast ziet staan, zou dat wel eens Bono kunnen zijn.

Atomic City

In september bracht U2 de nieuwe single Atomic City uit. Dit nummer was de eerste nieuwe muziek van U2 sinds de single Your Song Saved My Life uit 2021, dat horen was in de film Sing 2. De single verscheen op de dag dat U2 zijn concertreeks in Las Vegas aftrapte. Tijdens deze shows wordt Larry Mullen Jr. vervangen door de Nederlandse drummer Bram van den Berg van Krezip.

Ster advertentie
Ster advertentie