Muzieknieuws
BNNVARA

Floor Jansen vindt optreden bij Formule 1-race 'ontzettend spannend'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Floor Jansen vindt optreden bij Formule 1-race 'ontzettend spannend'

Niet alleen de Formule-1 coureurs maken zich op voor een weekend op het circuit van Zandvoort. Ook Floor Jansen kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zondag. In Jan-Willem Start Op! bellen Jan-Willem en Jeroen met de zangeres.

"Dat is wel heel vet", was wat Floor Jansen gelijk dacht toen ze een paar maanden geleden gevraagd werd. En dit weekend is het dan zover. Samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht zal Floor Jansen op het circuit van Zandvoort vlak voor de wedstrijd het Wilhelmus zingen. Iets wat, zelfs voor een ervaren zangeres als Floor Jansen, toch nog een beetje spannend is. "De allerlaatste noot is wel een spannend momentje", vertelt Floor. "Ik kijk er naar uit, maar ik vind het zeker spannend. Met Nightwish sta ik echt wel met mijn band op ons podium, met onze productie, onze set. En dit is een heel stuk uit de comfort zone. Je zingt iets wat je normaal niet doet en je hebt één minuut om alles te bewijzen. Je staat vlak voor zo'n heel blik coureurs die gespannen zijn voor de race én een enorm live publiek. Dat vind ik wel ongelofelijk spannend."

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Floor Jansen zingt Wilhelmus bij Formule 1: "Ontzettend spannend"

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie