Muzieknieuws

P!nk naar Johan Cruyff Arena met Summer Carnival Tour

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. P!nk naar Johan Cruyff Arena met Summer Carnival Tour

Vanwege de overweldigende positieve reacties op de Summer Carnival Tour van P!nk keert de zangeres aankomende zomer terug naar de Amsterdam Arena. Ook het voorprogramma is niet mis!

Als je fan bent van de zangeres van hits als Get The Party Started, Just Give Me A Reason en Raise Your Glass dan kun je 10 juli 2024 alvast in je agenda omcirkelen. Dan geeft P!nk namelijk een concert in het stadion van Ajax. Haar tournee begint een maand eerder al in het Britse Cardiff en gaat daarna nog naar Londen, Dublin, Liverpool, Glasgow, Bern, Kopenhagen, Amsterdam, Brussel, Leipzig, Stuttgart, Mönchengladbach en Stockholm.

Drie voorprogramma’s

P!nk komt echter niet alleen naar de Arena, want ze neemt maar liefst drie artiesten mee als voorprogramma: de Ierse band The Script, de negentienjarige singer-songwriter Gayle, bekend van haar grote hit abcdefu, en dj en producer KidCutUp, die eerder met P!nk op tournee was tijdens haar Beautiful Trauma Tour. De kaartverkoop voor het concert van P!nk begint op vrijdag 24 november om 10.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie