Muzieknieuws

Dua Lipa zet zweterig feestje voort op haar single Houdini

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa zet zweterig feestje voort op haar single Houdini

Als zij kon toveren kwam alles voor mekaar. Een geweldige magiër is Dua Lipa echter niet, maar de sterzangeres tovert wel een fijne verse dansplaat tevoorschijn, met als titel Houdini.

Dua Lipa heeft een nieuw hoofdstuk bereikt in haar toverboek na het succes van haar album Future Nostalgia en de daarvan afkomstige singles. Er staat een nieuw album aan te komen, zo vertelt onze kristallen bol ons, waarvan het dansbare Houdini de eerste single is. De zangeres schreef de betoverende single met de Noorse zangeres Caroline Ailin, de Canadese singer-songwriter Tobias Jesso Jr. en topproducers Danny L Harle en Kevin Parker, alias Tame Impala. Tezamen hebben zij heel wat hits voor internationale supersterren uit hun hoge hoed getrokken, waaronder Adele, Shawn Mendes en Lana Del Rey.

Het feest kan beginnen

Het nieuwe liedje van Dua Lipa mag dan wel Houdini heten, maar het heeft verder niks met de befaamde illusionist te maken, maar gaat over een feestje dat op zijn einde loopt. “Houdini belichaamt dat gevoel dat je 4.00 uur ’s nachts hebt als de nacht bijna voorbij is en je een beetje zweterig bent, maar je wil gewoon niet dat het feest eindigt”, aldus Dua. Aan de steamy videoclip te zien, trekt ze zich weinig van een sluitingstijd aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie