Muzieknieuws

UB40 komt volgend jaar april naar de Ziggo Dome

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. UB40 komt volgend jaar april naar de Ziggo Dome

Dinsdag 2 april geeft UB40 samen met zanger Ali Campbell een concert in het Ziggo Dome
in Amsterdam. De kaartverkoop van dit concert begint op vrijdag 22 september om
10.00 uur.

Het concert van de band gaat in het teken staan van hun grootste hits. Het is deze maand namelijk veertig jaar geleden sinds de release van het album Labour Of Love. Alle baanbrekende hits die op dit album staan gaan tijdens deze tour gespeeld worden, zoals Cherry Oh Baby, Many Rivers To Cross, Please Don’t Make Me Cry, en natuurlijk Red Red Wine, die zowel in Europa als aan de overkant van de Atlantische Oceaan de hitlijsten aanvoerde.

Britse reggae

Ali Campbell en de band hebben met nummers zoals Kingston Town en (I Can’t Help) Falling In Love With You een stempel gezet op de Britse reggaescene. Met in totaal 70 miljoen verkochte platen brengen zij hun soepele maar toch rootsy muzikale mix naar alle uithoeken van de wereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bitty McLean als Special Guest

Tijdens deze tour komt Bitty McLean mee als speciale gast. Bitty begon zijn muzikale carrière in de jaren 90 en was onder andere te horen op UB40’s album Promise And Lies uit 1993. Bitty’s eigen nummers leverden maar liefst 3 top tien hits op in het Verenigd Koninkrijk en verkochten meer dan 1 miljoen exemplaren.

Ster advertentie
Ster advertentie